Regisztráció

Egyéves az új Polgári Perrendtartás (vissza a rendezvényhez)

A belépő a következő szolgáltatásokat tartalmazza: részvétel az előadásokon, szendvicsebéd (kivéve a csak délelőtti/délutáni rendezvényeket, illetve ahol opcionálisan választható), kávészünetekben frissítő, a prezentációk elektronikus vázlata (ha elérhető), az előadások hangfelvétele digitális formátumban (ha elérhető).

Belépő Rendezvény Díj (nettó)
Egyéves az új Polgári Perrendtartás (2019. március 20., szerda)   bővebben →
Benczúr Ház, 1068 Budapest, Benczúr u. 27.
27 900 Ft
Az új Büntetőeljárási törvény gyakorlata (2019. március 22., péntek)   bővebben →
Benczúr Ház, 1068 Budapest, Benczúr u. 27.
22 320 Ft
20% kedvezmény!
(a kedvezményt az ár már tartalmazza)
Közbeszerzésről érthetően - fókuszban az elektronikus közbeszerzés (2019. április 4., csütörtök)   bővebben →
Eötvös10 Közösségi és Kulturális Színtér, 1067 Budapest Eötvös utca 10.
22 320 Ft
20% kedvezmény!
(a kedvezményt az ár már tartalmazza)

a résztvevő illetve résztvevők neve (több is megadható)
levelezési cím
Név, cím.
2011. áprilisától a Jogi Fórum konferenciák számláját kényelmesebb, elektronikus formában bocsátjuk ki. A számla fogadásához csupán egy email címre van szükség! Kérjük ebbe a mezőbe azt az email címet adja meg, ahova az e-számla letöltési linkjét szeretné fogadni - a számla egyébként bárkinek továbbküldhető lesz emailben. Bővebb tájékoztatást a Számlaközpont honlapján talál.
Név, elérhetőség
Kérés, észrevétel, egyedi igény

A szervező a program- és előadó változtatás jogát fenntartja. A rendezvények megtartása nem garantált, ha nem érkezik a Szervező által meghatározott számú regisztráció - ebben az esetben a már befizetett részvételi díjat azonnal visszautaljuk.

A fizetés módja: banki átutalással, a szervező díjbekérője alapján, 8 napon belül.

Lemondást csak írásban fogadunk el a rendezvényt megelőző 5. munkanapig. Határidőig történő lemondás esetén a részvételi díjat nem kell megfizetni, illetőleg a már megfizetett részvételi díjat visszatérítjük. Határidőt követő lemondás esetén a részvételi díjat nem tudjuk elengedni, annak 100%-át kiszámlázzuk. A részvételi díj megfizetése esetén a rendezvény előadói által rendelkezésre bocsátott írásos szakmai anyagot, valamint az előadások hanganyagát - az előadók hozzájárulásától függően - elektronikus úton megküldjük. Egyéb képzésre történő átirányítási igényét rugalmasan kezeljük.

Bármilyen kérdése, problémája esetén kérjük forduljon munkatársunkhoz a 06 72 534 410 számon vagy az iroda@jogiforum.hu email címen.

Még 20% kedvezmény

Legközelebb

Beszámolók

Ügyfélszolgálat: 06 72 534 410 • Fax: 06 1 700 2549 • Email: iroda@jogiforum.hu • iStream.hu Kft. (Cg. 02-09-072551)